Home Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan utazol ennyit? Mivel foglalkozol? Honnan van pénzed (eddigi kedvencem: “MIÉRT VAGY GAZDAG??”), honnan van időd, satöbbisatöbbi… 

Erről írtam egy hosszabb cikket amit IDE KATTINTVA elolvashatsz. Nem vagyok lottó nyertes vagy gazdag szülők elkényeztetett kislánya, minden utamra magam teremtettem elő a pénzt és az időt is az évek során, a hozzáállásom és az életem egzisztenciális oldalának menedzselése mondjuk sokat változott és alakult, de erről is olvashatsz részletesebben a linkelt cikkben.

Mit jelent a honlap neve? 

Arra az útra, melynek apropóján ezt a honlapot indítottam, 15 repjeggyel indultam el:)

Melyik országokban jártál eddig?

A két otthonomon, Magyarországon és az Egyesült Királyságon kívül eddig az alábbi országokba jutottam el: Görögország, Írország, Dánia, Franciaország, Portugália, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Svájc, Olaszország és Vatikán, Norvégia, Románia, Lettország, Monaco, Oroszország, Svédország, Németország, Ausztria, Szlovákia, Finnország, Észtország, Szlovénia, Horvátország, Albánia, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Törökország, Lengyelország, Málta, Ukrajna, Izland, Azerbajdzsán, Tunézia, Marokkó, Dél-Afrika, Seychelles-szigetek, Egyiptom, Egyesült Államok, Sri Lanka, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Dél-Korea, Hong Kong, Kína, Japán, Kambodzsa, Vietnam, Indonézia, Ausztrália, Új-Zéland, Egyesült Arab Emírségek, Omán, India, Kuvait, Katar, Jordánia, Izrael és Palesztina.

Melyik a kedvenc helyed a világon? 

Nem szeretnék kedvenceket választani, minden helynek külön helye van a szívemben, totál mást jelent egy barátokkal vagy családdal való nyaralás mint egy szóló út, és teljesen más egy rövid városlátogatás mint egy többhetes út a vadonban, de mindnek más szerepe vagy jelentősége volt az életemben, egyik sem volt jobb vagy szebb, mint a másik, csak más.

Ennyi utazás után hova vágysz leginkább?

Rengeteg helyre szeretnék még eljutni, de momentán leginkább Kanadába, Mexikóba, Peruba és Brazíliába. Botswana és Namíbia is nagyon vonz. Azon helyek közül, ahol már jártam, leginkább Ausztráliába, Norvégiába és Japánba vágyom vissza.

Hogyan készíted a fotóidat, ha egyedül utazol? 

Az erről írt posztomat ITT OLVASHATOD.

Milyen kamerát használsz?

Az összes fotót, amiket a honlapra, fészbukra, instagramra, bárhova feltöltök, a telefonommal készítettem, egy iPhone kamerájával. 2016 júliusa előtt egy iPhone5-ös készüléket használtam, utána 2018 elejéig az iPhone SE modellt, azóta pedig az iPhone 7S-t. Utómunkához a VSCO és Snapseed applikációkat használom.

Leave a Comment